Sponsori & Parteneri

Marquardt

Marquardt este de peste 90 de ani o companie de familie, independentă şi de succes pe plan internaţional. Suntem un producător important de comutatoare şi sisteme de comandă electromecanice şi electronice. Produsele noastre sunt utilizate de către toţi producătorii renumiţi din industria de automobile. În aceeaşi măsură, regăsiţi produsele noastre în aparatele de uz casnic, precum şi în diverse aplicaţii industriale. Suntem liderul de pe piaţa mondială în domeniul comutatoarelor pentru unelte electrice.

Grupul Marquardt operează pe cele mai importante piețe din lume și are birouri deschise în 19 locații și numără în total peste 10.000 angajați – cu toții contribuim la transformarea ideilor în tehnologii de vârf competitive. În anul 2017, cifra noastră de afaceri a 1,2 miliard de euro.

Marquardt Schaltsysteme S.C.S. România face parte din grupul internaţional Marquardt. Fabrica din Sibiu a fost înfiinţată în anul 2005.

După finalizarea ultimei extinderi a fabricii, care a avut loc în anul 2013, în Marquardt lucrează peste 2.800 de angajaţi, atât în producţie, ci şi în alte domenii suport. Pentru Marquardt, locaţia din Sibiu reprezintă şi un centru de cercetare şi dezvoltare. Cea mai mare parte din produsele fabricate la Sibiu, precum şi serviciile oferite, sunt utilizate în industria auto din întreaga lume.

În producţie se regăsesc cele mai variate procese tehnologice:

  • Injecţie mase plastice
  • Producţie electronică
  • Asamblare finală
  • Producţie microcomutatoare
  • Proiectare şi programare echipamente industriale
  • Atelier sculărie
  • Vopsire industrială

Fabrica din Sibiu este certificată conform ISO 9001 (Managementul calităţii), ISO/TS 16949 (Managementul calităţii) şi ISO 14001 (Managementul mediului înconjurător).

Flaro

Flaro Prod SA, este o companie romaneasca, cu capital 100% privat, cu o istorie indelungata in prelucrarea prin injectie a maselor plastice si un parcurs indraznet si provocator de la atat de cunoscutele articole de papetarie la domenii de top ca industria automotive si electrotehnica.

Totodata, avem o experienta de peste 50 de ani in prelucrarea prin deformare plastica la rece a metalelor, careia, ceva mai tarziu, i s-au adaugat in mod firesc activitati complementare cum ar fi strunjiri pe echipamente cu comanda numerica, prelucrari mecanice, asamblare, tampografiere si acoperiri metalice.

Suntem certificati ISO 9001:2015 si IATF 16949:2016, iar optimismul cu care mergem mai departe este sustinut de cei trei vectori importanti:

Echipa, formata din profesionisti cu experienta si cu un grad de implicare care a dus la atingerea obiectivelor, dar si tineri absolventi animati de prospetimea si entuziasmul primilor pasi.
Deschidere catre nou. Activam intr-unul dintre cele mai dinamice sectoare ale industriei, imbinand experienta cu deschiderea catre nou. Acceptam provocarile care se preteaza know-how-ului de care dispunem, dar si pe cele care necesita investitii tehnologice, materiale si umane, in acest fel putandu-ne consolida in mod constant pozitia pe piata.
Portofoliul de clienti. Clientii nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Lucram si dezvoltam in continuare proiecte cu parteneri importanti in domeniul auto si electrotehnic, fapt care ne motiveaza si ne responsabilizeaza.

Ne adresam actualilor si viitorilor nostri parteneri printr-o serie de avantaje:

· locatie unica pentru centrele noastre de competenta;
· peste 50 de ani de experienta in injectie mase plastice si prelucrari metalice;
· echipamente de productie performante
· orientare spre automatizarea proceselor de producţie
· detinerea de ateliere de mentenanta pentru sculele din dotare.
· capital uman stabil si experimentat
· certificare IATF 16949:2016
· cultura organizationala solida

Polycontact

Companie inovatoare de tehnologie elvețiană cu sediul în Chur, cu o istorie de peste 55 de ani. Experiența și flexibilitatea demonstrata de către echipa în parteneriat cu industria de automobile a lungul deceniilor, sporesc valoarea produselor oferite cliențiilor.

Pe baza capacităților de producție și dezvoltare, se produc noi modele in-house și aplicații specifice, la cerintele clientului pentru domeniile micromecanicii și senzorilor.

Produsele Polycontact satisfac cele mai înalte cerințe.

Se face tot posibilul pentru a crea soluția potrivită pentru cerințele particulare ale clientului.

Datorita structurii companiei, se poate răspunde rapid și flexibil la solicitările primite.

Pentru cantitati și producții de serie pe termen lung, se dezvolta sisteme de fabricație individuale, cu scopul de a optimiza costurile. Site-ul excelează ca o unitate de producție extrem de automatizata, operata de către persoane cu expertiza necesară.

Luand in considerare ca produsele realizate sunt particularizate conform cerintelor clientului, nu sunt concurenti pe piata din Romania.

Dezvoltarea produsului se face impreuna cu clientul, departamentul de design fiind in Elvetia, Polycontact AG.

Astfel, se asigura o dezvoltare minutioasa si rapida a produselor.

ACAROM

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania

VDA QMC

Qualitätsmanagement-Center des Verbandes der Automobilindustrie e. V. (VDA)